volg ons

Activiteitenprogramma

Franse maaltijd + optreden

Franse maaltijd + optreden

donderdag 12 juni 2014 | aanvang 17:30
Woonzorgcentrum Rivierenhof (Theehuis)
Kosten: Intramuraal: 14,- / Extramuraal: 14,- / Wijkbewoners: 14,-
Aanmelden: Bij de receptie van R.hof / Via het ontvangen opgavestrookje of via Ineke Schoenmakers / Maandag 2 juni

Franse maaltijd en optreden van Annemiek van Bussel in woonzorgcentrum Rivierenhof.

Een avond in Franse sferen! Op donderdag 12 juni is er de gelegenheid om in de Rivierenhof een Franse maaltijd te nuttigen, met aansluitend een bijzonder optreden van Annemiek van Bussel! Annemiek van Bussel komt ons verrassen met haar meeslepende chansons, frisse Franse hits, Berliner cabaret en hier en daar een eigenzinnige vertaling. Voor meer informatie over haar optredens, kijk op: www.annemiekvanbussel.nl.

Kaartjes en prijzen: de kosten voor deelname aan het volledige avondprogramma (Franse maaltijd inclusief het optreden) bedragen €14,- p.p. Voor deelname aan de maaltijd is opgave vereist. Opgeven kan tot en met donderdag 5 juni via de receptie van woonzorgcentrum Rivierenhof, tel. (038) 453 67 11. Alleen het optreden van Annemiek van Bussel bijwonen kan ook! U betaalt dan € 5,- per kaartje. Kaarten hiervoor zijn eveneens te reserveren via de receptie van de locatie (tel. (038) 453 67 11) of verkrijgbaar op 12 juni aan de zaal.

Een initiatief vanuit De ‘Zilveren Ladder Breeduit!’ Dit optreden is ontstaan uit het project ‘De Zilveren Ladder Breeduit!’ Hierbij worden theatervoorstellingen geprogrammeerd in woonzorgcentra en verrassende locaties. De Zilveren Ladder is een samenwerking tussen Driezorg en Odeon De Spiegel Theaters.

« naar overzicht