volg ons

Activiteitenprogramma

Kledingbeurs door Kledinglijn4

Kledingbeurs door Kledinglijn4

woensdag 11 juni 2014 | aanvang 13:30
Woonzorgcentrum Rivierenhof (LOCATIE: Interaktcontour, Rijnlaan 45)
Kosten: Intramuraal: 0 / Extramuraal: 0 / Wijkbewoners: 0
Aanmelden: nee

11 juni: nieuwe kledingbeurs van Kledinglijn4 ZWOLLE -

Op zoek naar mooie tweedehands kleding of accessoires? En daarbij ook nog gratis make-up- en kleuradvies ontvangen? Kom dan op woensdag 11 juni a.s. – tussen 13.30 en 16.30 uur – naar de kledingbeurs van Kledinglijn4, in activiteitencentrum Rijnlaan (InteraktContour, Aa-landen).

Kledinglijn4 is een gezamenlijk project van InteraktContour, Frion, RIBW Groep Overijssel en Driezorg. In het project werken verschillende cliënten en bewoners samen rondom het thema ‘kleding’. De werkzaamheden variëren van inzamelen tot sorteren en van strijken tot prijzen. De kleding voorraad krijgen wij aangevuld door onder andere tweedehands kledingwinkel ‘Robbedoes’ uit Heino en vele anderen.  Samen hebben wij toegewerkt naar onze eerste kledingbeurs, waar nette tweedehands kleding en accessoires worden verkocht. De opbrengst van deze beurs vloeit terug in het project voor nieuwe investeringen. Niet verkochte kleding gaat weer door naar een ander goed doel.

Gratis make-up-, kleuradvies èn nagels lakken Daarnaast kunt u tijdens de beurs ook terecht bij de schoonheidsspecialisten-in-opleiding van het Deltion college. Zij bieden deze middag gratis make-up- en kleuradvies aan. Ook is er de mogelijkheid om uw nagels te laten lakken. Wij hopen u te zien op woensdag 11 juni aan de Rijnlaan 45 in Zwolle!

« naar overzicht