volg ons

Actueel

Aangescherpte maatregelen Driezorg

vrijdag 27 maart 2020

Maandag 23 maart kondigde het kabinet in een persconferentie opnieuw aanvullende maatregelen aan in de aanpak van het coronavirus. Driezorg ziet zich genoodzaakt de maatregelen verder aan te scherpen. Het dringende advies aan bewoners is om niet naar buiten te gaan. We volgen de richtlijnen van het RIVM en onze branchevereniging. We merken dat er nog steeds verwanten onze locaties bezoeken. We begrijpen dat de maatregelen heel ingrijpend zijn en veel impact hebben. Het gaat volledig in tegen ons gevoel. Maar op dit moment is het onze kerntaak om bewoners te beschermen. Aan u doen we dus ook dringend de oproep: houdt u zich aan de richtlijnen. Blijf gezond, blijf thuis. Onze medewerkers zetten zich dag in nacht in voor de zorg aan uw familieleden of verwanten. 

Dringend advies: ga niet naar buiten
Elke beweging van cliënten buitenshuis vormt een risico voor besmetting en is zeer onwenselijk. Het gaat hierbij niet alleen om de bescherming van uw eigen familielid, maar ook om de medebewoners. Het advies aan mensen met een kwetsbare gezondheid om niet naar buiten te gaan, is afkomstig van het RIVM. Daarom geven wij bewoners het dringende advies: ga niet naar buiten, blijf in uw appartement.

In deze moeilijke tijden, zien we ook veel moois. Allerlei acties worden bedacht en uitgevoerd. Bewoners van Driezorg zijn al menigmaal verrast door artiesten die buiten optreden en de vele bloemen, tekeningen en kaarten die worden gebracht. Geweldig. Iedereen die daar een bijdrage aan levert, ontzettend bedankt! Daarnaast proberen we de mogelijkheden voor beeldbellen op zoveel mogelijk locaties en voor zoveel mogelijk bewoners mogelijk te maken. Heeft u vragen? Neemt u dan vooral contact op met het zorgteam van uw familielid of verwant.

Hier leest u een nieuwsbrief die alle bewoners vandaag of morgen ontvangen.

« naar overzicht