volg ons

Actueel

Activiteitenaanbod Zwolle Ontmoet bekend!

vrijdag 19 september 2014

Ruim 25 organisaties doen dit jaar mee met de eerste editie van Zwolle Ontmoet; hét initiatief voor mensen die hun sociaal netwerk willen uitbreiden. De deelnemende organisaties bieden elk een persoonlijke, laagdrempelige activiteit aan, gericht op het maken van verbinding en het leggen van contact. Bekijk nu het programma van Zwolle Ontmoet.  

Let op: wijzigingen voorbehouden. Ga voor een actueel overzicht naar www.zwolleontmoet.nl
Het aanbod van Odeon De Spiegel Theaters, Poppodium Hedon, De Oude Ambachtschool en Ana Sofia volgt deze week via voorgenoemde wesbite. 

Deelnemen aan één/meerdere activiteit(en)?
Wilt u deelnemen aan de georganiseerde activiteiten? U kunt zich voor alle activiteiten aanmelden via telefoonnummer (038) 421 84 82 (Driezorg-locatie woonzorgcentrum De Venus) of via de website van Zwolle Ontmoet www.zwolleontmoet.nl

Over Zwolle Ontmoet
Zwolle Ontmoet wordt georganiseerd in het kader van de landelijke Week Tegen De Eenzaamheid - van 26 september t/m 4 oktober a.s. – en is een gezamenlijk initiatief van Driezorg en Deltion College. Idee achter Zwolle Ontmoet is, dat eenzaamheid (deels) kan worden voorkomen/opgelost, door nieuwe relaties aan te gaan en nieuwe netwerken op te bouwen. Door gebruik te maken van de kracht van Zwolle geven Deltion College en Driezorg hierin graag een impuls. Wethouder Nelleke Vedelaar is ambassadeur van Zwolle Ontmoet. Het initiatief is tevens te volgen op twitter via @zwolleontmoet.

Foto's van Activiteitenaanbod Zwolle Ontmoet bekend!

Activiteitenaanbod Zwolle Ontmoet bekend!

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht