volg ons

Actueel

Ballonvaart aangeboden door Stichting Dichterbij - Clown

dinsdag 16 september 2014

Op 2 september jl. werden we gebeld door de Stichting Dichterbij-Clown met de vraag of wij iemand in het zonnetje wilden zetten; het accent lag hierbij op een bewoner, vrijwilliger of stagiaire. De Stichting Dichterbij-Clown heeft regelmatig de bewoners van Rivierenhof bezocht en veel voor hen betekend. Dit aanbod was natuurlijk geweldig! We wilden deze kans graag benutten. En wat was het aanbod dan? ........  een heuse ballonvaart tijdens de Zwolse Ballonfiësta vanuit park Wezenlanden op 3 september.

De eerste bewoner waar wij aan dachten, meneer Rietberg (92), was gelijk raak; vroeger veel uitdagende dingen gedaan en dit paste goed bij dat profiel. Zijn dochter moest hem nog wel even een zetje geven. Toen, met nog één dag te gaan, wilden we nog een vrijwilliger in de bloemetjes zetten. Dat werd Lidy Schuurhuis, en ze zei gelijk "ja", want zo 'n kans krijg je niet zomaar weer. Van Driezorg waren tevens mevrouw Kwak van Berkumstede/De Wissel en haar dochter uitgenodigd voor een ballonvaart die avond.

Om tien voor acht ging de ballon van het WereldNatuurFonds (WWF) met meneer Rietberg en Lidy (met vier andere passagiers en de piloot) de lucht in. Meneer Rietberg en Lidy hebben in ieder geval genoten en bij deze willen wij bij deze de Stichting Dichterbij-Clown enorm bedanken voor deze geweldige actie, waarmee ze vier mensen een enorm plezier hebben gedaan!

Een uitgebreider verslag kunt u lezen in de winter editie van Driezorg Totaal.

Foto's van Ballonvaart aangeboden door Stichting Dichterbij - Clown

Ballonvaart aangeboden door Stichting Dichterbij - Clown Ballonvaart aangeboden door Stichting Dichterbij - Clown Ballonvaart aangeboden door Stichting Dichterbij - Clown Ballonvaart aangeboden door Stichting Dichterbij - Clown

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht