volg ons

Actueel

BE-MA en Driezorg nemen in goed overleg afscheid

donderdag 31 december 2015

In goed overleg draagt Driezorg per 1 januari 2016 de zorg en begeleiding van (jong)volwassenen van Stichting BE-MA (Stichting 'Bij Elkaar-Maar Apart') over aan RIBW Groep Overijssel. Driezorg heeft een nieuwe koers ingezet geheel gericht op de ouderenzorg.

BE-MA is gevestigd in de locatie Westenhage in Westenholte, Zwolle. Stichting BE-MA is een ouderinitiatief dat woonvoorzieningen realiseert voor mensen met een stoornis binnen het autismespectrum die zelfstandig willen wonen. Een kenmerk is dat de deelnemers met een PGB de zorg financieren en daardoor de regie houden over hoe de zorg wordt geleverd. Op 17 december vond de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst plaats die op 1 januari 2016 van start gaat.

Het project Westenhage is gestart in 2012. Het bestaat uit 14 woningen en 1 satellietwoning die zijn toegewezen aan de stichting BE-MA. De 14e woning is een gemeenschappelijke woning voor de deelnemende bewoners van de stichting. Naast de woningen is er een dienstencentrum met een grand café en een gezondheidshuis gevestigd.

 

Foto's van BE-MA en Driezorg nemen in goed overleg afscheid

BE-MA en Driezorg nemen in goed overleg afscheid BE-MA en Driezorg nemen in goed overleg afscheid BE-MA en Driezorg nemen in goed overleg afscheid

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht