volg ons

Actueel

Bewegen met Driezorg

dinsdag 5 maart 2013

Heeft u goede voornemens om meer te gaan bewegen? Om te werken aan een gezond lichaam of een plezierig en fit gevoel? Kom dan op 18 en 20 maart vrijblijvend meedoen met de beweeggroep van Driezorg-locaties Fermate (Holtenbroek) en Rivierenhof (Aa-landen). 

De beweeggroep is bestemd voor bewoners van de Driezorg-locaties èn bewoners uit de wijk.
Iedere week komen er verschillende activiteiten en oefenvormen aan bod. De invulling en begeleiding van het beweegprogramma is in handen van studenten psychomotorische therapie en medewerkers van Windesheim. Aansluitend aan de beweegactiviteiten is er een gezamenlijk koffiemoment. Zo is meedoen niet alleen goed voor lichaam en geest, maar ook nog eens heel gezellig!

Meedoen?
Wilt u graag kennismaken met onze beweeggroep en ontdekken of het iets voor u is?
Kom dan vrijblijvend een keer meedoen! U bent van harte welkom op:
- maandag 18 maart in Fermate (Holtenbroek) en/of
- woensdag 20 maart in de Rivierenhof (Aa-landen).
Beide groepen starten om 10.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Voor deelname is eveneens geen specifieke kleding nodig en er kan zowel zittend als staand worden meegedaan.

Meer weten over de beweeggroep?
In 2012 is Driezorg gestart met een wekelijks specifiek beweegproject voor kwetsbare senioren in samenwerking met Windesheim: Actief Bewegen voor Senioren (ABS). Het project is gestart met een klein aantal deelnemers en is uitgegroeid naar een aantal van ruim 120 enthousiaste deelnemers op negen Driezorglocaties.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Micha Baksteen, hoofd Welzijn bij Driezorg.
Tel. (038) 468 66 40 of mail: m.baksteen@driezorg.nl. 

« naar overzicht