volg ons

Actueel

Bouwen aan de toekomst: Driezorg verwelkomt nieuwe MT leden!

maandag 11 januari 2021

Per 4 januari verwelkomt Driezorg twee nieuwe MT-leden: Hennie Bogaards (manager wonen, welzijn en zorg) en Diane Abels (manager wijkverpleging). We zien uit naar een fijne samenwerking.

Hennie Boogaards heeft een veelzijdige achtergrond in het publieke (zorg)domein en is twee volle termijnen succesvol wethouder geweest in de Noordoostpolder. Voor haar is het een bewuste keuze om een functie in het openbaar bestuur te verruilen voor een managementpositie in een (voor haar) relevante sector: de ouderenzorg.

Diane Abels heeft ruime ervaring in de zorg en veel managementervaring in de thuiszorg/wijkverpleging. In meerdere banen is zij succesvol geweest in het begeleiden van veranderprocessen, in het opzetten van samenwerkingsinitiatieven en in het bouwen van een stevig samenwerkingsklimaat. De baan bij Driezorg en de opgaven die er liggen binnen de wijkverpleging geeft haar nieuwe uitdagingen en een nieuw perspectief die passend is bij haar ambitie.

We zien uit naar de samenwerking met beiden. We zijn ervan overtuigd dat zij , ieder met hun eigen expertise, stijl en achtergrond, positief gaan bijdragen aan de koers, de missie en het handen en voeten geven van onze kernwaarden (in de praktijk).

Veilig, vertrouwd, verbindend, verantwoordelijk en verrassend.
Ongewoon gewoon, Driezorg. 

Links: Hennie Boogaards. Rechts: Diane Abels.

« naar overzicht