volg ons

Actueel

College B&W op werkbezoek bij Fermate

woensdag 6 november 2013

Op vrijdag 1 november, van 10.00 tot 11.30 uur, brachten burgemeester Meijer en wethouder Van As een werkbezoek aan de dagbesteding van Driezorg-locatie Fermate. Het bezoek vond plaats in het kader van de Dag van de Verbinding, met thema: Sociaal Domein.

"Tijdens het bezoek hebben we laten zien hoe we vanuit Fermate vorm en inhoud geven aan de dagbesteding, vanuit een visie waarin zorg & welzijn met elkaar verbonden zijn,"legt zorgmanager Jenny Mannes uit. "Niet alleen in theorie, maar juist ook in de praktijk!"

"Na ontvangst met een bijzondere herfstkoffie, ging het college enthousiast aan het sjoelen en darten met de bewoners. Ook de keuken was onderdeel van het programma, waar samen met vrijwilligers en 'Koken met Otty', een heerlijke pompoensoep werd gemaakt. Aan het eind werd - wederom in aanwezigheid van bewoners - een presentatie gehouden over de dagbesteding op de locatie: tevreden, open en transparant. Ook werd er uitleg gegeven omtrent de clientplanning.
Ter afsluiting werd de heerlijke pompoenensoep geserveerd, door vrijwilliger Mark die vanuit Frion bij ons werkzaam is."

"Het was een bijzondere leuke ochtend in een leuke ontspannen sfeer, waarin het college een goed beeld heeft gekregen van Fermate. We hadden tijd tekort!" besluit Jenny. 

Voor meer foto's, zie ook onze Facebook-pagina!

Foto's van College B&W op werkbezoek bij Fermate

College B&W op werkbezoek bij Fermate

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht