volg ons

Actueel

Dansweek: Swollmotion, 'Zwolle in beweging'

woensdag 16 oktober 2013

Doe mee aan een unieke dansles met Ria van Diffelen en neem een kijkje in de keuken van jonge danstalenten in Theater Odeon!

Van maandag 21 t/m 25 oktober 2013, vindt er in Theater Odeon de eerste editie van de dansweek plaats. Deze dansweek heet: Swollmotion, 'Zwolle in beweging'. Deze week willen we jong en oud in beweging brengen onder professionele begeleiding. Het gehele theater zal in het teken staan van dans.

In de dansweek is er speciaal aandacht voor senioren! Zo kunt u op maandag 21 oktober deelnemen aan een dansworkshop van Ria van Diffelen. Als bekend gezicht van het televisieprogramma 'Nederland in beweging', brengt Ria u graag in de sfeer van weleer. Kortom, danspassen van toen op muziek van toen!

Programma

  • 14.00 - 14.30 uur: Ontvangst met koffie in Theater Odeon
  • 14.30 - 15.30 uur: Dansworkshop
  • 15.30 - 16.16 uur: Rondleiding langs verschillende repetities van Swollmotion

Locatie
Theater Odeon, Blijmarkt 25 te Zwolle. Bedoeling is dat u op eigen gelegenheid naar deze locatie komt.

Kosten
Deelname: € 6,- inclusief een kopje koffie. Contant betalen voor aanvang van de workshop. U mag iemand meenemen als toeschouwer of begeleider.

Meer informatie/aanmelden
Meer informatie vindt u in de speciale folders, verkrijgbaar via de recepties van Driezorg.

Voor aanmeldingen kunt u contact opnemen met: woonzorgcentrum Rivierenhof, tel: (038) 453 67 11. U reserveert een kaartje, dat u op maandag 21 oktober kunt ophalen en betalen bij de kassa in Theater Odeon. Aanmelden is bindend!

« naar overzicht