volg ons

Actueel

De nieuwe website van Driezorg

maandag 27 augustus 2012

Driezorg Wonen, Welzijn & Zorg heeft een nieuwe website. Met deze vernieuwing wil Driezorg de bezoeker nog beter van dienst zijn.

Een nieuwe website voor Driezorg is geen wereldschokkend nieuws, immers een beetje zichzelf respecterende organisatie heeft al een website voordat de eerste cliënt binnen is. En dat is een van de belangrijkste motieven waarom er websites zijn: de wereld informeren en (indien een organisatie commercieel is) zorgen dat mensen cliënt worden. Daarentegen is het wel degelijk noemenswaardig dat Driezorg een nieuwe website heeft.

Professioneel en informatief
De nieuwe site oogt niet alleen professioneler maar ís dat ook. Meer dan voorheen is gekeken welke doelgroepen Driezorg wil bereiken, op een meest optimale wijze. De bezoeker vindt nuttige informatie naast interessante onderwerpen of nieuwsitems, gerangschikt op een voor gebruikers handzame ordening.

Invloed bezoeker
Neem een kijkje op de nieuwe website van Driezorg, via www.driezorg.nl. De site is nog maar het begin van een verdere uitbouw. De bezoeker kan daar overigens invloed op uitoefenen door te melden welke informatie men mist of graag toegevoegd zou zien.

« naar overzicht