volg ons

Actueel

De week van Zorg en Welzijn: Open Dag bij 5 Driezorg-locaties in Zwolle

dinsdag 8 maart 2016

ZWOLLE – Tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn, zetten Driezorg-locaties Rivierenhof, de Kievitsbloem, Berkumstede/De Wissel, De Havezate en Westenhage, de deuren open voor het publiek. Onder het motto ‘Zet je talent in bij Driezorg en kom bij ons op de koffie!’ nodigen we iedereen uit om een kijkje te nemen op onze locaties.

Mensen op zoek naar een nieuw thuis, nieuw (vrijwilligers)werk of voor diegene die onze locatie gewoon graag eens van binnen ziet, iedereen is welkom. Op de 5 locaties met Open Dag organiseren we rondleidingen over de locatie. Om 15.00 uur en om 16.30 uur zijn er lezingen over dementie. De lezingen worden verzorgd door  Nieske Huisman, coördinator informele zorg bij Steunpunt Mantelzorg (onderdeel van ZwolleDoet!).  Steunpunt Mantelzorg organiseert cursussen voor mantelzorgers van mensen met dementie. Deze lezing is een korte kennismaking met de cursus.

Driezorg heeft vacatures voor Verzorgende IG en Verpleegkundigen. Daarnaast zijn er medewerkers aanwezig die u graag te woord  staan als u interesse heeft om als vrijwilliger of als medewerker aan de slag te gaan bij Driezorg.

De Nationale Week van Zorg en Welzijn is hét moment om geheel vrijblijvend een kijkje te nemen in het hart van Zorg en Welzijn van Driezorg.

  • Maandag 14 maart van 14.30 uur – 18.00 uur bent u van harte welkom in woonzorgcentrum Rivierenhof, aan de Zijpe 4 (Aa-landen).
  • Dinsdag 15 maart van 14.30 uur – 18.00 uur, is het de beurt aan woonzorgcentrum De Kievitsbloem, Patriottenlaan 3, (Zwolle – Zuid)
  • Woensdag 16 maart van 14.30 uur – 18.00 uur opent woonzorgcentrum Berkumstede/De Wissel, Erasmuslaan 50 (Berkum) haar deur voor het publiek.
  • Donderdag 17 maart van 14.30 uur – 18.00  uur bent u van harte welkom bij woonzorgcentrum Westenhage, Voorsterweg 44-001 (Westenholte).
  • En tot slot, bent u van harte welkom op vrijdag 18 maart in woonzorgcentrum De Havezate aan de Gombertstraat 350 (Holtenbroek).

 Kijk op www.driezorg.nl voor het programma!

 

Foto's van De week van Zorg en Welzijn: Open Dag bij 5 Driezorg-locaties in Zwolle

De week van Zorg en Welzijn: Open Dag bij 5 Driezorg-locaties in Zwolle De week van Zorg en Welzijn: Open Dag bij 5 Driezorg-locaties in Zwolle

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht