volg ons

Actueel

Directeur-bestuurder Driezorg vertrekt

donderdag 23 juli 2015

ZWOLLE/HATTEM – Per 1 september a.s. vertrekt de heer Wim J. Rave als directeur-bestuurder van Driezorg. Reden hiertoe is een onoverbrugbaar verschil van mening met de Raad van Toezicht, als het gaat om de manier waarop de organisatie omgaat met alle veranderingen in de ouderenzorg. 

“Het verschil van visie en opvattingen heeft onder andere betrekking op het beleid dat Driezorg moet gaan voeren om de veranderende omstandigheden in de ouderenzorg het hoofd te kunnen bieden,” aldus Ellen Kruize, voorzitter van de Raad van Toezicht. “Beide partijen hebben vastgesteld dat dit verschil onoverbrugbaar is gebleken. Om die reden is besloten om de arbeidsrelatie per 1 september a.s. te beëindigen.”

Waardering voor enthousiasme, gedrevenheid, inzet en prestaties
“Sinds 1986, bijna dertig jaar, was de heer Rave met veel enthousiasme en gedrevenheid werkzaam voor Driezorg. De Raad van Toezicht spreekt haar waardering uit voor zijn grote inzet en prestaties. Beide hebben ertoe geleid dat Driezorg is uitgegroeid en ontwikkeld tot een erkende organisatie op het gebied van ouderenzorg en ouderenhuisvesting in Zwolle en omgeving.”

Opvolging 
“Over de opvolging van de heer Rave is op dit moment nog niets bekend. Onlangs is er een vacature uitgezet. Tot het moment dat deze vacature vervuld is, zal Ina Huesken (lid Raad van Bestuur a.i.) - samen met de Raad van Toezicht - alle lopende werkzaamheden voortzetten.”

« naar overzicht