volg ons

Actueel

Driezorg biedt geen catering meer

vrijdag 24 december 2021

“Bij Driezorg viert elke dag wel iemand feest. Soms is het thuis niet groot genoeg, dan heeft Driezorg meerdere mooie ruimtes waar bewoners met vrienden of familie samen kunnen komen voor een verjaardag of jubileum.”

Aan het woord: Paulien van Poppel, medewerker catering & Verhuur.


Wat gaat er precies veranderen in catering en verhuur bij Driezorg?
“Tot voor kort was het mogelijk om een zaal te huren met catering. We bieden nog wel zaalhuur aan, maar zonder catering. Bewoners en hun familie regelen zelf de hapjes, drankjes, gebak, etc. Net wat men wenst. Zij mogen de ruimte zelf aankleden, als ze de ruimte na afloop weer schoon opleveren.

We hebben nog wel een vaste cateraar met wie we hen graag in contact brengen: Martin Lip, van Culinair bij u thuis. Maar ze kunnen uiteraard ook zelf een cateraar benaderen.“

Waarom is dit nodig?
“Het is de wens van veel bewoners en hun familie om zelf de catering te regelen. Daarnaast is het voor Driezorg financieel niet aantrekkelijk om het aan te bieden.”

Wat vind jij van deze beslissing?
“Het is de beste keuze. De meeste mensen regelen hun feest vaak zelf. Al zal een klein aantal het wel jammer vinden. Kinderen die veraf wonen bijvoorbeeld, vooral voor hen was het fijn om alles uit te besteden. Zij zullen misschien teleurgesteld zijn.

We blijven de ruimtes dus gewoon aanbieden. Mensen kunnen daar hun verjaardag vieren, lunchen of dineren. Alleen moeten ze het zelf organiseren. Net als thuis. Bij Driezorg kan nog steeds elke dag iemand een feestje vieren.”

Meer informatie over zaalhuur of catering
Je kunt - op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur - contact opnemen met Paulien van Poppel-Boon, telefoon 038 - 200 11 00 of stuur een e-mail: catering@driezorg.nl.

Kijk voor beschikbare ruimten (en prijzen) op:
https://www.driezorg.nl/nl/zaalhuur/

Foto's van Driezorg biedt geen catering meer

Driezorg biedt geen catering meer

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht