volg ons

Actueel

Driezorg breidt dienstverlening in gemeente Hattem uit: de bestuurders sluiten een overeenkomst

woensdag 14 augustus 2013

Vanaf 15 september 2013 breidt Driezorg haar dienstverlening uit naar de hele gemeente Hattem. Tot op heden was dit beperkt tot de aanleunwoningen van de Hof van Blom.

In de afgelopen maanden heeft intensief overleg plaatsgevonden tussen Driezorg en de gemeente Hattem over de dienstverlening omtrent Hulp bij het Huishouden in de gemeente Hattem. Op 13 augustus jl. hebben de bestuurders van de gemeente Hattem en Driezorg, resp. Wethouder Andre Borst en Wim Rave, een overeenkomst gesloten. Daarin is vastgelegd dat Driezorg vanaf 15 september 2013 de Hulp bij het Huishouden verzorgd in de hele gemeente Hattem, vanuit het concept van een algemene voorziening. Dit houdt onder andere in dat er geen indicatie meer gesteld wordt door de gemeente, maar dat Driezorg rechtstreeks resultaatafspraken maakt met cliënten. Driezorg is in deze algemene voorziening de enige aanbieder in de gemeente Hattem, afgezien van de aanleunwoningen van zorginstelling de Bongerd; daar verzorgt de Bongerd zelf deze dienstverlening.

Wens van Driezorg is om vanuit het ‘Driezorg-totaal-concept’ te werken in de gemeente Hattem; dat wil zeggen: dat wij naast de Hulp bij het Huishouden ook de verzorging, verpleging, begeleiding, welzijn en andere diensten (zoals wasverzorging) aanbieden in de gemeente Hattem.

Foto's van Driezorg breidt dienstverlening in gemeente Hattem uit: de bestuurders sluiten een overeenkomst

Driezorg breidt dienstverlening in gemeente Hattem uit: de bestuurders sluiten een overeenkomst Driezorg breidt dienstverlening in gemeente Hattem uit: de bestuurders sluiten een overeenkomst

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht