volg ons

Actueel

Driezorg en Vegro breiden samenwerking verder uit

dinsdag 10 februari 2015

Driezorg heeft Vegro gekozen als dé partner om het hulpmiddelenbeheer in de verzorging en verpleeghuizen naar een hoger plan te tillen. Driezorg werkte al nauw samen met Vegro op het gebied van uitleen van til- en hulpmiddelen, voornamelijk in de thuiszorg. Onlangs is het contract getekend door de beide directies, waarmee de samenwerking officieel is bekrachtigd. Aspecten als 'gaan voor kwaliteit' en 'korte lijnen' staan aan de basis van deze samenwerking tussen Driezorg en Vegro.

 Organisaties in de zorg maken dagelijks gebruik van diverse hulpmiddelen. Goed overzicht houden is niet altijd eenvoudig. Vegro kan dit gemakkelijker maken door al het beheer van de hulpmiddelen uit handen te nemen. Dit doet Vegro door één loketfunctie te bekleden. Hier kan een organisatie terecht met alle vragen over hulpmiddelen. Van onderhoud tot nieuwe hulpmiddelen en van hulpmiddelen uit een magazijn tot aan reiniging. Door het bestaande landelijke logistieke netwerk, is Vegro altijd dichtbij. Hierdoor kan een hulpmiddel direct de volgende dag worden geleverd en bij acute vraag dezelfde dag.

Driezorg is actief op het gebied van ouderenzorg door middel van het aanbieden van dienstverlening en faciliteiten op het gebied van Wonen, Welzijn & Zorg. Cliënten van Driezorg kunnen terecht in Vegro Thuiszorgwinkel Zwolle, gevestigd aan de Vechtstraat 104-106. Daarnaast kan men met vragen of opmerkingen altijd terecht bij de klantenservice van Vegro 0800 – 2 88 77 66 (gratis) of de website www.vegro.info.

« naar overzicht