volg ons

Actueel

Driezorg … ook actief in andere sectoren van de zorg!

vrijdag 7 december 2012

De zorg- en dienstverlening van Driezorg richt zich niet alleen op ouderen, maar ook op andere (kwetsbare) doelgroepen in de samenleving. Zo heeft Driezorg samenwerkingsovereenkomsten met Stichting Dubbelklik en Stichting Be-Ma (Bij Elkaar Maar Apart).

Be-Ma is een ouderinitiatief voor (jong) volwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum. In locatie Westenhage heeft de Be-Ma een etage gehuurd voor twaalf deelnemers. De begeleiding van deze deelnemers ligt in handen van een team, welke Driezorg voor deze specifieke doelgroep heeft aangesteld. Ook is Driezorg verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van een aantal deelnemers van de Be-Ma, die zelfstandig in de omgeving van Westenhage wonen.

Wilt u meer weten over Stichting Be-Ma? Voor meer informatie verwijzen wij u naar http://www.be-mazwolle.nl/

Bij Stichting Dubbelklik gaat het om een ouderinitiatief voor (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking (soms in combinatie met een lichamelijke beperking). Stichting Dubbelklik heeft een kleinschalige woonvorm aan de Pieter van Bleyswijkstraat in Zwolle, voor tien bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen appartement. Daarnaast zijn er twee huiskamers waar bewoners terechtkunnen voor gezelligheid, een praatje en het nuttigen van  de maaltijd. Ook is er een gezamenlijke keuken, waar de maaltijden worden bereid.

Wilt  u meer weten over Dubbelklik? Neem dan contact op met het bestuur van Stichting Dubbelklik per e-mail via dubbelklik@home.nl of telefonisch via 038-4536933 (teamcoördinator).

 

« naar overzicht