volg ons

Actueel

Driezorg organiseert een dagtocht naar Alkmaar en Enkhuizen

donderdag 23 juni 2016

Zwolle – Op vrijdag 12 augustus organiseert Driezorg een dagtocht naar Alkmaar en Enkhuizen. Deze dagtocht is bedoeld voor alle ouderen in Zwolle die het leuk vinden om gezellig samen een dagje uit te gaan. De touringcar vertrekt vanaf diverse opstaplocaties (Driezorglocaties) in Zwolle. In de bus is er de mogelijkheid voor koffie/thee met koek.

In Alkmaar aangekomen kunt u op eigen gelegenheid de kaasmarkt en weekmarkt bezoeken. Rond 13.00 uur staat er in Café Samen op het Waagplein een uitgebreide lunch voor u klaar. Na de maaltijd gaat de reis, via een leuke binnendoor route, naar Enkhuizen.

Voor deze tocht kunnen er ook rollators en maximaal 2 rolstoelgebruikers mee. Tevens zullen er 3 begeleiders meegaan te weten Jaap Selhorst (ANBO) Albertje Schipper en een verzorgende van Driezorg.

De kosten voor deze tocht bedragen € 43,50 p.p. inclusief vervoer, koffie/thee met koek, bezoek kaasmarkt, mooie rijroute en uitgebreide lunch en flesje water.

Bent u enthousiast geworden? Meer informatie kunt u opvragen bij de receptie van Fermate. Tot uiterlijk 28 juli kunt u zich opgeven bij de  receptie van Fermate, via telefoonnummer 038 468 66 40.

   

« naar overzicht