volg ons

Actueel

Driezorg organiseert meerdaagse reis naar Valkenburg

dinsdag 14 juni 2016

Zwolle – Van dinsdag 30 augustus 2016 t/m vrijdag 2 september 2016 organiseert Driezorg i.s.m. de ANBO een reisje naar Valkenburg voor ouderen (65+).

Altijd nog eens naar het mooie heuvelachtige Zuid Limburg gewild? Kom dan met ons mee! Driezorg organiseert samen met de ANBO een vierdaagse reis naar Valkenburg en omgeving. Tijdens deze dagen staat o.a. een bezoek aan het Drielandenpunt, een rondleiding en wijnproeverij bij de Apostelhoeve in Maastricht, Rit door België (Ardennen) watervallen van Coo en het mondaine kuuroord Spa en een boottocht over de Maas gepland. Ook zijn er 2 muziekoptreden ’s avonds in het Hotel.

Driezorg gaat met Touringcar met lift vanaf diverse opstaplocaties in Zwolle naar Valkenburg. Drie begeleiders gaan mee; Jaap Selhorst (ANBO), Albertje Schipper (Driezorg) en een verzorgende van Driezorg.

Deelnemers hoeven geen lid van de ANBO of bewoner van een Driezorg locatie te zijn.

De kosten voor deze meerdaagse vakantie bedragen € 420,00 p.p. Dit is inclusief vervoer, verblijf in een 3 –sterrenhotel, verzorging op basis van volpension, alle excursies en een reis- en annuleringsverzekering.

Meer informatie kunt u opvragen bij de receptie van Fermate. Tot uiterlijk 23 juni kunt u zich opgeven bij de  receptie van Fermate, via telefoonnummer 038 468 66 40. Wees er snel bij want ‘vol is vol’.

   

« naar overzicht