volg ons

Actueel

Driezorg presenteert eigen boek

woensdag 1 oktober 2014

‘Aandacht van mens tot mens’. Zo luidt de titel van het 192 pagina’s tellende Driezorgboek, dat maandagochtend 29 september werd gepresenteerd in woonzorgcentrum De Havezate. Het boek beschrijft de ouderenzorg door de jaren heen en daarmee samenhangend het ontstaan en de groei van Driezorg. Auteur is Adri van Drielen, oud-journalist van De Stentor.

Van de ouderenzorg in het verleden maakt de schrijver een stap naar het heden. Zo komen in het boek eveneens de visies op wonen, welzijn en zorg aan bod èn is er - in chronologische volgorde - een terugblik op het ontstaan en de groei van de afzonderlijke Driezorg-locaties.

“Als directeur-bestuurder vind ik het uiteraard mooi om te zien hoe de Driezorg-historie tot leven komt. Het biedt medewerkers, vrijwilligers en bewoners letterlijk gelegenheid om de sector en organisatie op een andere wijze te leren kennen,” aldus Wim Rave. “En, we hopen natuurlijk dat de lezers er onze missie ‘aandacht van mens tot mens’ in herkennen.

Op maandagochtend werden de eerste exemplaren uitgereikt aan allen die aan het boek hebben meegewerkt. Dinsdagochtend volgde de uitreiking op alle locaties; vanaf dat moment kunnen bewoners, medewerkers en vrijwilligers een exemplaar tegemoet zien. Voor eventuele andere belangstellenden is het boek binnenkort te koop bij de boekhandels Waanders in de Broeren en Westerhof.

Kijk voor meer foto's ook op onze Facebook-pagina

Foto's van Driezorg presenteert eigen boek

Driezorg presenteert eigen boek Driezorg presenteert eigen boek Driezorg presenteert eigen boek Driezorg presenteert eigen boek Driezorg presenteert eigen boek Driezorg presenteert eigen boek

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht