volg ons

Actueel

Driezorg streamt evenementen

woensdag 5 september 2012

Vanaf september streamt Driezorg Wonen, Welzijn & Zorg evenementen voor cliënten. Op zeven Driezorglocaties in Zwolle kunnen Driezorgbewoners en wijkbewoners genieten van live evenementen en bijeenkomsten uit stad en land. De gebeurtenissen worden integraal uitgezonden. Hierdoor zijn de evenementen ook toegankelijk voor mensen met een fysieke of andere beperking. In september staan twee bijeenkomsten op de planning.

Op zaterdagavond 8 september kunnen honderden senioren en andere belangstellenden vanaf 19.30 uur kijken naar het slotconcert van het Stadsfestival, met onder andere het Kameroperahuis en Frank Boeijen.   Maandagavond 10 september kunnen geïnteresseerden vanaf 20.00 uur meekijken met de live-uitzending van de Isala Publieksacademie vanuit theater Odeon. Thema van deze bijeenkomst is ‘Jeugd & Alcohol’. Deze lezingen van Isala worden maandelijks uitgezonden en bezoekers van de Driezorglocaties kunnen rechtstreeks vragen stellen aan de sprekers, via een speciaal twitteraccount, #IPA12.

Deze uitzendingen vinden plaats middels een speciale HD-verbinding en worden mogelijk gemaakt door diverse partijen: Isala klinieken, Niek van de Sprong Producties, Odeon De Spiegel Theaters en I Glow Media. Op de Driezorglocaties wordt met beamers en goed geluid een zo realistisch mogelijke weergave gegeven van het evenement, voor een optimale beleving. In de toekomst zal het streamaanbod waarschijnlijk worden uitgebreid met onder andere concerten, kerkdiensten en gemeentelijke bijeenkomsten.

Deelnemende Driezorglocaties: Woonzorgcentrum Fermate (Holtenbroek), Woonzorgcentrum De Havezate (Holtenbroek), Woonzorgcentrum Rivierenhof (Aa-landen), Woonzorgcentrum De Venus (Spoolde), Woonzorgcentrum De Kievitsbloem (Zwolle zuid), Woonzorgcentrum De Wendakker (Stadshagen), Woonzorgcentrum Westenhage (Westenholte).

 

« naar overzicht