volg ons

Actueel

Driezorgdirecteur in boek Adri van Drielen

maandag 13 augustus 2012

De Directeur-bestuurder van Driezorg, Wim Rave, staat als een van de twaalf prominente Zwollenaren in het boek van Adri van Drielen. Het boek genaamd “Twaalf prominente Zwollenaren over Zwolle en over zichzelf”, geeft een inzage in het leven van twaalf personen die voor de stad Zwolle belangrijk zijn. Aandacht voor de mensen achter het succes van de stad; dat is de filosofie en drijfveer van de schrijver.

In de Stentor verscheen al een serie over de prominente Zwollenaren. In het boek is ook een biografisch interview te vinden van de twaalf geportretteerden. Wim Rave spreekt bijvoorbeeld openlijk over zijn werkzame leven en privéleven. De lezer krijgt te maken met de persoon achter de Driezorgdirecteur.

Over de schrijver
Toen het einde van het werkzame leven van Adri van Driel bij de Stentor/Zwolse courant in zicht kwam, besloot hij dat het een goed moment was om aan zijn boek te beginnen. Al jarenlang bewaarde de verslaggever informatie over – in zijn ogen-  min of meer bekende Zwollenaren. Met het schrijven van het boek wil hij voorkomen dat een aantal belangrijke Zwollenaren in de toekomst worden vergeten.

Prominente Zwollenaren
De andere elf prominente Zwollenaren zijn: Gerard Mostert, Rob van Kessel, Dick Huiskamp, Henja van Nieukerken, Jaap Baarsma, Gerrit van der Brug, Teun Bouwhuis, Coby Zandbergen, Wim Waanders, Wim Hazelaar en Gaston Sporre.

Meer informatie over het boek is te vinden via: www.d33publicaties.nl

Foto's van Driezorgdirecteur in boek Adri van Drielen

Driezorgdirecteur in boek Adri van Drielen

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht