volg ons

Actueel

Feestelijke opening Grand Café Rivierenhof

dinsdag 19 november 2013

Proeven van de soep; met deze symbolische handeling verzorgde mevrouw Klik - bewoonster van de locatie en lid van de cliëntenraad - op dinsdag 5 november de feestelijke opening van het Grand Café Rivierenhof.
Onder het genot van een welkomstdrankje en muzikale medewerking van het Swoll Trio, kregen de gasten een heerlijk driegangendiner geserveerd. Na afloop was er voor ieder nog een leuk presentje, in de vorm van een kortingsbon voor een volgende tweede maaltijd in het Grand Café!

Wilt u ook de maaltijd gebruiken in het Grand Café?

In ons Grand Café kunt u dagelijks tussen 12.00-13.30 uur een warme maaltijd gebruiken of tot ca. 19.00 uur een broodje of snack bestellen. Reserveren en/of vooraf uw menukeuze doorgeven, is niet nodig. Heeft u bezoek of vindt u het gezellig om samen te eten? Ook familieleden, medebewoners, buren, kennissen zijn van harte welkom! Graag tot ziens in het Grand Café!

Foto's van Feestelijke opening Grand Café Rivierenhof

Feestelijke opening Grand Café Rivierenhof Feestelijke opening Grand Café Rivierenhof Feestelijke opening Grand Café Rivierenhof Feestelijke opening Grand Café Rivierenhof Feestelijke opening Grand Café Rivierenhof Feestelijke opening Grand Café Rivierenhof

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht