volg ons

Actueel

Fitgym bij Driezorg

dinsdag 30 augustus 2016

Bewegen is gezond. Wilt u werken aan een plezierig en fit gevoel? En wilt u dat ook graag doen met een gezellige groep mensen? Kom dan vrijblijvend kennismaken met Fitgym op de Driezorg locaties. 

Fitgym is bestemd voor bewoners van de Driezorg locaties èn bewoners uit de wijk. Iedere week komen er verschillende activiteiten en oefenvormen aan bod. De invulling en begeleiding van het beweegprogramma is in handen van WijZ-docenten. Aansluitend aan de beweegactiviteiten is er een gezamenlijk koffiemoment. Zo is meedoen niet alleen goed voor lichaam en geest, maar ook nog eens heel gezellig!

Meedoen?
Wilt u graag kennismaken met Fitgym en ontdekken of het iets voor u is?
Kom dan vrijblijvend een keer meedoen! U bent van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kijk op de activiteitenkalender voor de data en tijdstippen per locatie.

De cursussen worden georganiseerd in samenwerking met WijZ. Een cursus bestaat uit 15 lessen. Voor deelname is geen specifieke kleding nodig en er kan zowel zittend als staand worden meegedaan.

Al vele jaren zijn op de Driezorg locaties beweeggroepen actief. Ruim 140 deelnemers bewegen onder begeleiding elke week een uur naar eigen kunnen en eigen behoefte. De samenwerking met WijZ is tot stand gekomen omdat zij ruime kennis en ervaring hebben met het aanbieden van verschillende vormen van bewegen voor senioren.

Voor informatie over hun gehele aanbod kunt u contact opnemen met WijZ of kijken op de website van WijZ.

« naar overzicht