volg ons

Actueel

Foto-expositie ‘Welsh Corgi’s' in Fermate

dinsdag 13 september 2016

Van 9 september tot 3 november exposeert Koos Nuninga in Driezorg-locatie Fermate met een foto-expositie over ‘Welsh Corgi’s'.

In het dagelijks leven is Koos Nuninga  werkzaam als docent bij de Hogeschool Windesheim. In zijn vrije tijd fotografeert hij graag en heeft ook enkele foto-exposities gehouden over Zwolle. Deze expositie in Driezorg-locatie Fermate gaat over een geheel ander onderwerp: zijn eigen hondjes.  Deze honden behoren tot een betrekkelijk zeldzaam ras: de Welsh Corgi’s.  Deze honden zijn vermoedelijk door Vlaamse wevers meegenomen naar Wales. Aldaar werden de honden gebruikt voor het hoeden van schapen en koeien. Er zijn twee soorten Welsh Corgi’s: de Cardigans en de Pembrokes. De laatsten zijn afkomstig uit de streek Pembrokeshire in Wales. Uit alle foto’s die hij gedurende vele jaren van zijn hondjes heeft gemaakt, is een selectie gemaakt die nu te bezichtigen is.

Benieuwd naar deze expositie? U bent van harte welkom op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 in het woonzorgcentrum aan de Händellaan 315 in Zwolle.

 

                                                                                                                                                                    

                       

Foto's van Foto-expositie ‘Welsh Corgi’s' in Fermate

Foto-expositie ‘Welsh Corgi’s' in Fermate

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht