volg ons

Actueel

Frank Kodden per 1 november nieuwe directeur-bestuurder voor Driezorg

woensdag 4 september 2019

Frank Kodden is per 1 november de nieuwe directeur-bestuurder van Driezorg

De Raad van Toezicht van Driezorg maakt bekend dat Dhr. Frank Kodden per 1 november 2019 tot de nieuwe Directeur- Bestuurder van Driezorg is benoemd.

Dhr. Kodden heeft ruime ervaring in de (ouderen)zorg. De afgelopen jaren was hij Bestuurder van Zorggroep Oude Nieuwe Land. Een organisatie met o.a. wijkverpleging, ouderenzorg, behandeling en revalidatie en daarnaast jeugdzorg en maatschappelijk werk. Dhr. Kodden is geen onbekende in het Zwolse. Daarvoor was hij verbonden aan Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, onder andere als bestuurder.

Waarom de keuze voor Driezorg? Daarop heeft Dhr. Kodden een mooi antwoord. “Ik kom graag op voor kwetsbare mensen in ‘mijn’ Zwolle. Vanuit mijn verleden ken ik Driezorg als krachtige en trotse organisatie in Zwolle. Een mooie organisatie om, met die kracht en trots, de toekomst van ouderenzorg in Zwolle verder mee vorm te geven. Kwetsbare mensen helpen wil ik niet alleen op mijn werk doen, maar ook thuis. Ik wil met mijn vrouw en gezin een grote wens in vervulling laten gaan en samen in Wijhe privé een plek bieden aan mensen die om verschillende redenen niet of niet geheel zelfstandig kunnen wonen. Driezorg in Zwolle is dichter bij mijn (nieuwe) thuis, een kleinere organisatie,  waar het nog altijd gaat om zorg voor mensen in een kwetsbare fase.”

Wij heten Frank van harte welkom. 

Murk Westerterp blijft tot 1 november 2019 aan als directeur-bestuurder a.i. bij Driezorg. Vanaf 12 september is hij niet meer dagelijks aanwezig bij Driezorg en van 1 oktober tot en met 1 november combineert hij zijn functie bij onze organisatie met de functie van bestuurder a.i. bij Zorggroep NoordWest Veluwe.

Foto's van Frank Kodden per 1 november nieuwe directeur-bestuurder voor Driezorg

Frank Kodden per 1 november nieuwe directeur-bestuurder voor Driezorg Frank Kodden per 1 november nieuwe directeur-bestuurder voor Driezorg

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht