volg ons

Actueel

Fysiopraktijk De Dobbe en Driezorg bewegen samen naar duurzame inzetbaarheid

dinsdag 12 juni 2018

Het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van medewerkers Driezorg door preventie. Dat is de inzet van de vernieuwde samenwerking tussen Driezorg en Fysiopraktijk De Dobbe. De samenwerking is vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst. In deze overeenkomst zijn enkele maatregelen opgenomen die preventie van gezondheidsklachten voorkomen. Denk aan snelle interventie bij klachten, mogelijkheid tot werkplekonderzoek, lifestyle coaching, diëtiek advies, fysiotherapie, tegen gereduceerd tarief fitnessen en het inzichtelijk maken van veel voorkomende klachten, zodat preventieve actie mogelijk is.

Samenwerking bekrachtigt
Om de samenwerking te bekrachtigen is vandaag door Kars Menkveld, fysiotherapeut bij Fysiopraktijk De Dobbe en Janita Gorte, directeur-bestuurder bij Driezorg, de samenwerking officieel, al bewegend, ondertekend. Om dit heugelijke feit te vieren wordt in week 25 een Beweegweek aan alle medewerkers van Driezorg aangeboden door Fysiopraktijk De Dobbe. Tijdens de Beweegweek worden clinics wielrennen en hardlopen aangeboden of kunnen medewerkers hun fitheid testen.

Achtergrond
Driezorg wil dat medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Nu én in de toekomst. Daarom investeert zij in duurzame inzetbaarheid. Dat betekent dat Driezorg diverse acties onderneemt om te zorgen dat medewerkers gezond en prettig werken. “Wij staan open voor samenwerkingen met externe partijen die ervoor zorgen dat de duurzame inzetbaarheid bevordert wordt”, aldus Janita Gorte, directeur-bestuurder Driezorg. “Of het nu gaat om gezondheid, kennis, motivatie of werk en privé balans. We maken ons samen sterk voor duurzaam werk”.

Foto's van Fysiopraktijk De Dobbe en Driezorg bewegen samen naar duurzame inzetbaarheid

Fysiopraktijk De Dobbe en Driezorg bewegen samen naar duurzame inzetbaarheid

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht