volg ons

Actueel

Genieten van een snackmaaltijd in woonzorgcentrum Hof van Blom

dinsdag 15 juli 2014

Woensdag 9 juli zaten er ruim 40 personen te smikkelen van een “patatje met” in Hof van Blom. Het was zeker een patatje met, zowel patat als allerlei heerlijke hapjes als mini’s nasischijf, kaassoufflé, bitterbal, frikadel, bami schijf en een loempia. Dit werd geleverd door cafetaria “de Sporthoek”.

 De tafels waren mooi gedekt en de schalen met sla stonden al op tafel.Voor een ieder werd de patat geserveerd in een puntzak (met krantenartikelopdruk) op het bord. De hapjes lagen mooi gerangschikt op een schaal.

 Reacties van deelnemers: “lang geleden dat wij met zo’n grote groep patat hebben gegeten” of een deelnemer vanuit de wijk: ” dit was mijn eerste keer dat ik hier in Hof van Blom voor een activiteit kom, maar ik ben blij dat ik geweest ben. Ook al zag ik er erg tegenop, zelfs nog oude klasgenoten (van basisschool) getroffen en lekker bij gekletst. TOP!”

Welzijnsmedewerker Albertje Schipper zegt: “Ja, zo’n reactie daar doe je het voor, om diegenen een mooie avond te bezorgen”. De maaltijd werd afgesloten met een ijsje en natuurlijk een kop koffie.

« naar overzicht