volg ons

Actueel

Geslaagd Turks-Nederlands Happy Hour

dinsdag 16 april 2013

Turkse hapjes, Nederlandse drankjes en Turkse en Nederlandse muziek: dat waren de ingrediënten voor een Turks-Nederlands Happy Hour, op 12 april jl. in woonzorgcentrum de Havezate.

Doel van deze activiteit was om de twee culturen dichter bij elkaar te brengen en wederzijds begrip te creeëren. Zo kreeg de Turkse gemeenschap gelegenheid om een kijkje te nemen in een woonzorgcentrum èn konden de bewoners van Driezorg proeven van de Turkse hapjes/cultuur. Voor dit laatste had HCO een expositie ingericht over de Turkse gemeenschap in Zwolle.

Dat het concept in een behoefte voorziet, bleek uit de vele bezoekers (ruim 90 stuks), die over en weer contact zochten! Er werd samen gelachen, gepraat, muziek gemaakt en zelfs samen gedanst. Kortom, een zeer geslaagde middag, die we zeker nog eens zullen organiseren!

Foto's van Geslaagd Turks-Nederlands Happy Hour

Geslaagd Turks-Nederlands Happy Hour Geslaagd Turks-Nederlands Happy Hour Geslaagd Turks-Nederlands Happy Hour Geslaagd Turks-Nederlands Happy Hour Geslaagd Turks-Nederlands Happy Hour Geslaagd Turks-Nederlands Happy Hour

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht