volg ons

Actueel

Geslaagde proefdag dagopvang voor allochtone Turkse ouderen in Fermate

vrijdag 26 april 2013

Op dinsdag 16 april jl. organiseerden Steunpunt Informele Zorg en Driezorg-locatie woonzorgcentrum Fermate een proefdag voor dagopvang voor allochtone Turkse ouderen. Een gevarieerd programma, compleet met bingo, lunch, live-muziek en sjoelen.

Programma: bingo, lunch, live-muziek en sjoelen
In totaal kwamen 18 deelnemers de proefdag meemaken. Na een hartelijke ontvangst, door de medewerkers van Steunpunt Informele Zorg en een welzijnsmedewerkster van Driezorg, verzorgde programmaleidster Hülya Koca de opening. Vervolgens begon het programma, met het bingo-spel. Aansluitend was er een lunch, met livemuziek van een SAZ, eentraditioneel Truks instrument. Na de lunch was het tijd voor sjoelen en werd - op verzoek van de deelnemers - opnieuw bingo gespeeld. De middag werd afgesloten met een gezamenlijk koffie-/theemoment.

Blije gezichten: een geslaagde proefdag
‘We hebben het erg naar onze zin gehad’ We hadden niet verwacht dat het zo leuk zou zijn’ ‘Wanneer is de volgende keer?’ Met zulke reacties van de deelnemers, kan de organisatie niet anders dan terugkijken op een heel geslaagde dag. Vanuit beide partijen wordt dan ook gekeken naar een mogelijk vervolg.

 

Foto's van Geslaagde proefdag dagopvang voor allochtone Turkse ouderen in Fermate

Geslaagde proefdag dagopvang voor allochtone Turkse ouderen in Fermate Geslaagde proefdag dagopvang voor allochtone Turkse ouderen in Fermate Geslaagde proefdag dagopvang voor allochtone Turkse ouderen in Fermate Geslaagde proefdag dagopvang voor allochtone Turkse ouderen in Fermate Geslaagde proefdag dagopvang voor allochtone Turkse ouderen in Fermate Geslaagde proefdag dagopvang voor allochtone Turkse ouderen in Fermate

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht