volg ons

Actueel

GRATIS naar het Bevrijdingsfestival met Driezorg

vrijdag 4 april 2014

Na het grote succes van vorig jaar, is er op het Zwolse Bevrijdingsfestival opnieuw een speciaal programma voor senioren.  Toegang (zitplaats, incl. koffie/thee) en vervoer: geheel gratis! 

Het programma bestaat dit jaar uit twee onderdelen:

  • Openingsconcert; met onder andere een toespraak door de burgemeester, de ontsteking van de bevrijdingsvlam en het zingen van het Wilhelmus;
  • Vervolgprogramma ‘De Zilveren Noot’;  een muziekconcert met o.a. een optreden van De Jonge Vuurvogel, Kameroperahuis, pianist Henk Gunneman en nog veel meer!

Voor meer informatie over het programma, zie de flyer.

Graag nodigen we bewoners/cliënten - en ook familieleden en vrijwilligers -  van harte uit om dit festival bij te wonen! Aanmelden kan t/m donderdag 17 april, via Driezorgwoningen Arcadia:
tel. (038) 455 51 50.

Praktische informatie: 

Datum:
Maandag 5 mei 2014. Het programma is van 10.45 tot ca. 16.00 uur!

Locatie:
Park de Wezenlanden & Doepark Nooterhof, Zwolle

Vervoer
Om van en naar het festivalterrein te komen, kunt u gebruik maken van busvervoer. Opstappen kan bij alle locaties van Driezorg. Zodra alle opgaven binnen zijn, worden de opstaptijden bepaald. U ontvangt hierover na 17 april schriftelijk bericht.

Kosten:
Deelname aan het programma (zitplaats, incl. koffie/thee) en gebruik van busvervoer is GRATIS. De lunch is voor eigen rekening! Indien gewenst kunt u gebruik maken van de broodlunch van Doepark Nooterhof à 9 euro p.p.

Praktische informatie:
Het vervoer en het terrein zijn rolstoeltoegankelijk. Rolstoelgebruikers dienen wel zelf te zorgen voor begeleiding! Het concert speelt zich af in de open lucht; houd hier rekening mee, qua kleding!

Voor overige vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij de welzijnsmedewerker op uw locatie.

Foto's van GRATIS naar het Bevrijdingsfestival met Driezorg

GRATIS naar het Bevrijdingsfestival met Driezorg GRATIS naar het Bevrijdingsfestival met Driezorg

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht