volg ons

Actueel

Gratis naar het Bevrijdingsfestival met Driezorg

donderdag 11 april 2013

5 mei: Bevrijdingsfestival. Met Driezorg kunt u kunt het openingsconcert bijwonen, gratis en voor niets! Het festival vindt plaats in Park de Wezenlanden in Zwolle (achter het Provinciehuis).

Na het grote succes van vorig jaar, organiseert de stichting Bevrijdingsfestival Overijssel op 5 mei a.s. opnieuw het openingsprogramma van het festival.

Openingsprogramma
Het openingsprogramma, dat geheel plaatsvindt in de openlucht, begint om 10.45 uur, met:
- een toespraak door de Burgemeester van Zwolle;
- de ontsteking van de bevrijdingsvlam; en 
- het zingen van het Wilhelmus.

Aansluitend is er, van 11.00 tot 12.00 uur, een optreden door De Zotte Zusjes; vijf meiden, die een hoop gezelligheid brengen. In een prachtig programma boordevol Nederlandse liedjes, zorgen ze voor verbinding tussen jong en oud.

U komt toch ook: gratis en voor niets!?
Om bewoners, familieleden en vrijwilligers de gelegenheid te geven dit openingsprogramma bij te wonen, organiseert Driezorg van al haar locaties busvervoer naar het festivalterrein. Op basis van alle aanmeldingen worden de opstaptijden gepland. Een week van te voren bekend ontvangt u hierover schriftelijk informatie. Het vervoer en het terrein zijn rolstoel-toegankelijk. Wel dienen rolstoelgebruikers zelf een begeleider te regelen.

Op het terrein zijn goede zitplaatsen gereserveerd, met uitzicht op het podium. U ontvangt eveneens een kopje koffie of thee. 

Aanmelden
Wilt u dit unieke programma bijwonen? Meld u dan vóór donderdag 18 april, 16.30 uur aan, via locatie Rivierenhof: tel. (038) 453 67 11.

Foto's van Gratis naar het Bevrijdingsfestival met Driezorg

Gratis naar het Bevrijdingsfestival met Driezorg

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht