volg ons

Actueel

Grote voorjaarsschoonmaakactie op De Kievitsbloem

dinsdag 22 april 2014

Zaterdagmiddag 5 april was het tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak op De Kievitsbloem. Samen met vele familieleden en andere mantelzorgers en vrijwilligers van Present zorgden we dat alle kamers, gangen en ruimtes èn rollators grondig werden gesopt.

Om 14.00 uur werd iedereen in de hal welkom geheten en kregen alle aanwezigen een goody bag (emmer) met schoonmaakspullen (geheel in Zwolse stijl - geen Ajax maar Pec-allesreiniger). Later in de middag kwam het dweilorkest ' de Zwolsche polle' op elke afdeling live voor de arbeidsvitaminen zorgen. Menig cliënt kwam van de kamer af en genoot van de gezellige muziek. We hebben de dag gezamenlijk afgesloten met een buffet van broodjes en soep.

 Er waren vele begripvolle en enthousiaste geluiden, in de trant van ‘we begrijpen nu ook dat in 50 minuten per week niet alles schoon kan worden’, wat ons betreft: volgend jaar weer'!

Foto's van Grote voorjaarsschoonmaakactie op De Kievitsbloem

Grote voorjaarsschoonmaakactie op De Kievitsbloem Grote voorjaarsschoonmaakactie op De Kievitsbloem Grote voorjaarsschoonmaakactie op De Kievitsbloem Grote voorjaarsschoonmaakactie op De Kievitsbloem Grote voorjaarsschoonmaakactie op De Kievitsbloem

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht