volg ons

Actueel

Hattemse senioren naar wedstrijd PEC ZWOLLE - Roda JC

dinsdag 14 januari 2014

Op zaterdag 1 februari a.s. speelt PEC Zwolle een thuiswedstrijd tegen Roda JC. In samenwerking met DoSocial - een energiek initiatief, dat sociale initiatieven in en buiten de zorg realiseert - nodigt Driezorg een aantal senioren uit Hattem uit om deze wedstrijd kostenloos en op een unieke wijze mee te maken!

 

Het programma - op 1 februari a.s. - begint om 17.30 uur, met het vertrek vanaf woonzorgcentrum Hof van Blom naar het PEC Zwolle Stadion (per taxi). Aansluitend wordt er een heerlijk koud en warm buffet voor u geserveerd in de luxe skybox van Zilveren Kruis Achmea. Na het eten gaat u lekker genieten van een gezellig avondje voetbal; de wedstrijd zelf begint om 19.45 uur. Na afloop, rond 21.30 uur, volgt er nog een hapje en een drankje om te toosten op een hopelijk mooie uitslag. Uiteraard is het volledige programma rolstoel- en rollatortoegankelijk.

 

Let op: Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Indien het aantal aanmeldingen de hoeveelheid beschikbare plaatsen overtreft, vindt er op dinsdag 28 januari om 12.00 uur een loting plaats. De gelukkige winnaars krijgen vervolgens telefonisch bericht. Aanmelden en meer informatie is verkrijgbaar via de Hof van Blom, tel.(038) 444 16 41.

« naar overzicht