volg ons

Actueel

Heel Driezorg wandelt!

maandag 3 juni 2019

Heel Driezorg wandelt!

Bewegen is belangrijk, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ook niet voor de vaak oudere bewoner van Driezorg. Als stimulans én om te genieten van de natuur, organiseerden de Driezorg locaties wandelavonden onder de titel ‘Heel Driezorg wandelt’.

Bewoners van de Driezorg locaties ontvingen een uitnodiging waarin men zich op kon geven voor een wandelavond. Zat je in een rolstoel werd je geduwd, had je een scootmobiel dan kon men daarop mee, wilde je met de rollator of zelfstandig zonder hulpmiddel aan alles was gedacht. Heerlijk naar buiten met medebewoners en genieten.

Op verzoek was ik te gast bij de vestiging Fermate. Een bewoner had in samenwerking met de enthousiaste coördinatoren Agnes en Ellen een mooie route van 2,5 km uitgezet. Prachtige bomen en weelderig jong groen omringde ons deze avond. Al kwebbelend werd gestart met de route. Ondanks de hoge leeftijd van de deelnemers had men de pas er flink in. De dames met de gele hesjes zorgden voor een veilige oversteek en, wachtende automobilisten maakten enthousiaste gebaren. Halverwege de route was er tijd voor rust en ging de zak met drop rond voor de nodige energie aanvulling. 

Na afloop stond er voor alle deelnemers koffie/thee met een lekkere krentenbol klaar en werd er druk nagepraat over de mooie route en hoe fijn het was om er samen op uit te gaan.  

Ter herinnering aan de gezellige wandelavond hadden de service coördinatoren  een vaas met bloemen geregeld. Elke deelnemer mocht een mooie bloem mee naar huis nemen. Dankbaar kijken we terug op een leuke wandelavond.

Door: onze reporter Martine Piek

 

Foto's van Heel Driezorg wandelt!

Heel Driezorg wandelt! Heel Driezorg wandelt! Heel Driezorg wandelt!

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht