volg ons

Actueel

Herma Slijkhuis neemt na 48 jaar afscheid van Driezorg!

dinsdag 21 december 2021

Afgelopen donderdag 16 december was het officiële moment dat we afscheid namen van Herma Slijkhuis. Herma is meer dan 48 jaar in dienst geweest bij Driezorg. Afgelopen donderdag stond de dag in het teken van Herma en afscheid nemen van Driezorg en haar werkzaamheden.

Eerste werkdag
Op 15 augustus 1973, toen Herma net 16 jaar was is ze begonnen als afdelingshulp bij Driezorg de Rivierenhof. Ze heeft verschillende functies gehad zoals assistent hoofd huishouding, receptioniste en daarna hoofd huishouding en haar functie waar ze ook zo bekend om is bij Driezorg als coördinator van de vrijwilligers.

Groet momenten
In november heeft zij tijdens de feestelijke vrijwilligers drive through de vrijwilligers al kunnen groeten. Op 16 december hebben de collega's haar gedag kunnen zeggen en en was er een officieel moment waarbij ook familie aanwezig was.

Vanaf deze plaats willen wij Herma heel hartelijk danken voor haar jarenlange inzet en loyaliteit aan Driezorg en haar vrijwilligers. Bedankt Herma, het ga je goed!

Heeft u vragen over vrijwilligerswerk? Hier vindt u meer informatie.

Foto's van Herma Slijkhuis neemt na 48 jaar afscheid van Driezorg!

Herma Slijkhuis neemt na 48 jaar afscheid van Driezorg! Herma Slijkhuis neemt na 48 jaar afscheid van Driezorg! Herma Slijkhuis neemt na 48 jaar afscheid van Driezorg!

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht