volg ons

Actueel

Intentieovereenkomst Hulp bij het huishouden in Hattem

dinsdag 23 juli 2013

Op 12 en 19 juli 2013 hebben wethouder André Borst van de gemeente Hattem, Hanzeheerd locatie De Bongerd en Driezorg locatie Hof van Blom een intentieovereenkomst getekend over de algemene voorziening 'hulp bij het huishouden'. De verwachting is dat Driezorg aan het grootste gedeelte van deze algemene voorziening invulling gaat geven. Hanzeheerd heeft de intentie om genoemde hulp te leveren voor de direct aan De Bongerd aangrenzende zorgwoningen.

Intentieovereenkomst
De gemeente Hattem,  Hanzeheerd De Bongerd en Driezorg Hof van Blom verklaren samen verantwoordelijk te zijn voor de levering van hulp bij het huishouden in de gemeente Hattem.
De overeenkomsten leggen de gezamenlijke ambities en doelstellingen van de drie partijen op hoofdlijnen vast. De komende weken staan in het teken van het uitwerken en formaliseren van de afspraken om te komen tot een definitieve overeenkomst.

Inwoners van Hattem, die gebruik maken van hulp bij het huishouden, zijn op de hoogte gebracht van de wijzigingen. Driezorg Hof van Blom en Hanzeheerd De Bongerd hebben aangegeven bereid te zijn om te praten over overname van huishoudelijk medewerkers van andere zorgaanbieders of medewerkers die nu via een Persoonsgebonden budget hulp bij het huishouden bieden.

« naar overzicht