volg ons

Actueel

Interview WGV Zorg en Welzijn met Bert Beun op wijkleerbedrijf in Fermate

maandag 21 juli 2014

Afgelopen mei kreeg het wijkleerbedrijf via onze communicatieafdeling de vraag binnen om mee te werken aan een interview welke men wilde houden op het wijkleerbedrijf in Fermate. Voor positieve publiciteit voor de sector en onszelf werkten wij hier graag aan mee.
Op 5 juni was het dan zo ver en kwam een cameraploeg van WGV Zorg en Welzijn een interview houden om een videoboodschap te plaatsen op hun digitale bestuurdersmagazine voor de juni editie. De geïnterviewde was dit keer Bert Beun, hij is voorzitter van het College van Bestuur van het Deltion College in Zwolle. Hij deed hierbij een oproep tot het bieden van carrièrekansen voor jongeren in de sector Zorg en Welzijn. Hierbij werd het Wijkleerbedrijf als positief voorbeeld benoemd om via maatschappelijk ondernemen een steentje bij te dragen aan de veranderende ontwikkelingen in de sector. Hieronder vindt je de link naar de videoboodschap.

De link naar de videoboodschap van Bert Beun: http://www.wgvzorgenwelzijn.nl/bestuurdersmagazine/juni-2014/in-het-oog-bert-beun

De link naar het juninummer van ons BestuurdersMagazine: http://www.wgvzorgenwelzijn.nl/bestuurdersmagazine/juni-2014

« naar overzicht