volg ons

Actueel

Kerst bij Driezorg

vrijdag 27 december 2013

Heerlijke kerstdiners, prachtige kerstoptredens, bijzondere kerstversiering en meer; ook bij Driezorg ging de Kerst niet ongemerkt voorbij! Een impressie…

Op 16, 17 en 18 december waren er drie kerstdiners op Rivierenhof, voor de bewoners en hun mantelzorgers in het verzorgingshuis en voor cliënten in de aanleunwoningen. Het was een mooi en gezellig samenzijn, waarbij de gasten niet alleen konden genieten van een heerlijk kerstmenu, maar ook van het optreden van twee topsporters van agrogym: Yin en Aimee.

Op 19 december was het kerstdiner van de Havezate. Het Deventerse Dickenskoor zorgde voor zang, het voorlezen van het kerstverhaal en een gezellig praatje met de bewoners.

En, in De Venus stond dit jaar niet alleen een speciale kerstboom, met foto’s van cliënten erin; ook hier was er, op zondag 22 december, een kerstdiner voor cliënten en medewerkers. En, met grote dank aan het MT en andere leidinggevenden, die - als verassing - alle cliënten en medewerkers kwamen bedienen. Hierdoor was het mogelijk dat alle medewerkers aan tafel konden zitten bij de cliënten. 

Kortom, we kijken terug op weer een sfeervolle tijd. Voor meer foto’s, zie ook onze Facebook-pagina.

« naar overzicht