volg ons

Actueel

Kerstmarkt in De Hof van Blom

maandag 25 november 2013

Zelfgemaakte kerstspullen en -decoraties kopen, meedoen met het kerstrad of een ritje maken met de arreslee? Het kan - op zaterdag 14 december - bij woonzorgcentrum  Hof van Blom. Tussen 14.00 en 17.00 uur houdt de Driezorg-locatie in Hattem voor de 8e keer een kerstmarkt; een initiatief van de 'Vrienden van de Hof van Blom'.

Verkoop kerstspullen en -decoraties
Uiteraard zijn op de sfeervol aangeklede markt diverse kerstspullen en -decoraties te koop. Vele ervan zijn door bewoners, vrijwilligers en bewoners uit de wijk zelfgemaakt: prachtig en zorgvuldig!

Kerstrad of een ritje op de arreslee
Wanneer het geluk met u is, kunt u voor €1,- een prachtig kerstpakket winnen. Het verlichte kerstmuizenhuis en een kerstrad met leuke prijzen maken - na het succes van vorig jaar -  een vast onderdeel uit van de markt. Ook een ritje met de prachtige arrenslee behoort tot de mogelijkheden.

Eten & drinken
Natuurlijk wordt er eveneens voor de inwendige mens gezorgd: van bruine bonen-/erwtensoep tot glühwein en van koffie tot warme chocolademelk, met zelfgebakken lekkers erbij. Buiten is er zelfs een heuse oliebollenkraam.

Kerstman en muzikale ondersteuning
De markt wordt gehouden in het overdekte atrium van het aanleunwoningencomplex en de recreatiezaal in het woonzorgcentrum zelf. Tijdens de markt zal de kerstman de locatie met een bezoek komen vereren en vanuit een aantal verschillende verenigingen wordt muzikale ondersteuning geboden. Op deze manier wordt de kerstsfeer ook muzikaal tot uitdrukking gebracht.

Kortom, kom gerust een kijkje nemen; zeker de moeite waard!

 


« naar overzicht