volg ons

Actueel

Lezing Autisme (ASS) in Westenhage

donderdag 28 maart 2013

Van 30 maart t/m 6 april a.s. is het Landelijke Autismeweek. Logo autismeweekIn het kader daarvan is er op vrijdagmorgen 5 april a.s. een lezing door Theo van der Aar, over AutismeSpectrumStoornissen (ASS) in woonzorgcentrum Westenhage. Iedereen die geïnteresseerd is in informatie over deze stoornissen, is vanaf 10.30 uur welkom aan de Voorsterweg44 inWestenholte.

Theo van der Aar is oud-voorzitter en ambassadeur van stichting Be-Ma (Bij elkaar Maar apart). Deze stichting is voortgekomen uit een ouderinitiatief in Zwolle en realiseert woonvoorzieningen voor (jong)volwassenen met een stoornis binnen het autismespectrum, die zelfstandig willen wonen.

Op twee locaties van Driezorg in Stadshagen en Westenhage, wonen clienten van Be-Ma en senioren samen in een woonzorgcentrum. Tot ieders volle tevredenheid. 

In de lezing op 5 april a.s. wordt informatie gegeven over de AutismeSpectrumStoornissen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Entree is gratis, aanmelding is niet nodig. 

« naar overzicht