volg ons

Actueel

Mark en Tjark: Zingen bij de afwas

donderdag 11 april 2013

Zingen bij de afwas: waar gebeurt het nog? In ieder geval wel bij De Havezate, tijdens het optreden van Mark en Tjark op 3 april jl. Het optreden, dat werd aangeboden door ‘De vrienden van De Havezate’, werd bezocht door zo’n 60 bewoners uit de locatie en de wijk.  

Met hun bekende liedjes en verhalen gingen Mark en Tjark terug naar de tijd waarin afwassen nog heel gewoon was: iedere dag verdwenen hele stapels vuile vaat in het hete sop. Onder luid gezang werd de klus geklaard.

 Over ‘Zingen bij de afwas’
“Zingen bij de afwas” is een avondvullend programma waarbij het decor en de artiesten zijn uitgedost in jaren ’70-stijl. Hierdoor waant het publiek zich meteen zo’n 40 jaar terug in de tijd. Diverse decorstukken zorgen voor een golf van herkenning. Het herkenbare en uitgebreide repertoire doet de rest. Tussen het zingen door halen de heren op luchtige wijze herinneringen op aan die goede oude tijd, zoals de opkomst van de Bouquet Reeks, Jan Pelleboer, de twee WK-finales, het winnen van het Eurovisie-songfestival en Boer Koekoek.

Foto's van Mark en Tjark: Zingen bij de afwas

Mark en Tjark: Zingen bij de afwas Mark en Tjark: Zingen bij de afwas Mark en Tjark: Zingen bij de afwas

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht