volg ons

Actueel

Medewerkers Driezorg zetten zich in voor Stichting Mont Ventoux

dinsdag 14 augustus 2012

Op 1 september 2012 staat voor de zesde keer de beklimming van de Mont Ventoux in Frankrijk op de planning. Deze activiteit staat in het teken van “Grootverzettegenkanker” en is een initiatief van de Stichting Mont Ventoux. Wandelaars, harlopers en fietsers zetten zich in om geld in te zamelen voor het goede doel. Een aantal medewerkers van Driezorg gaven zich voor deze tocht op. Hen staat een grote uitdaging te wachten.

Zes jaar geleden is vanuit een fietsclubje bij Steenwijk het idee ontstaan om samen de strijd tegen kanker aan te gaan; een van de leden leed namelijk aan deze ziekte. Het plan voor Grootverzettegenkanker was in 2007 een feit. Dit initiatief is officieel overgegaan in de Stichting Mont Ventoux. Vorig jaar hebben ongeveer 550 fietsers, wandelaars en hardlopers de Mont Ventoux beklommen en hiermee ruim 700.000 euro voor het goede doel verzameld.

Het doel van de Stichting Mont Ventoux is om op een sportieve manier zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF kankerbestrijding en een aantal lokale goede doelen. Dit jaar wordt het geld besteed aan onderzoek naar het ontstaan van kanker bij kinderen. Een van de regionale doelen is inloophuis De Zonnesteen in Zwolle. Kijk voor meer informatie over de goede doelen op www.grootverzettegenkanker.nl

De deelnemers bereiden zich op dit moment voor op de beklimming. Voordat de grote dag begint zitten cliënten, medewerkers en hun familieleden niet stil. Intussen vinden er allerlei acties plaats voor dit goede doel zoals bijvoorbeeld spinning, koekjes bakken en wandelen.

Benieuwd hoe de tocht op 1 september verloopt? Volg ons op twitter: @driezorg of lees het verslag in het oktobernummer van Driezorg Totaal. U vindt deze uitgave van Driezorg Totaal in oktober bij de brochures op onze website.

Foto's van Medewerkers Driezorg zetten zich in voor Stichting Mont Ventoux

Medewerkers Driezorg zetten zich in voor Stichting Mont Ventoux

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht