volg ons

Actueel

Mens & Natuur centraal in nieuwe expositie Mayke Plenter en Erwin Hamer in Fermate

maandag 7 oktober 2013

Van 11 oktober t/m 5 december exposeren Mayke Plenter en Erwin Hamer hun kunstwerken in woonzorgcentrum Fermate. Thema: ‘Mens & natuur’!

De werken van Mayke Plenter zijn vervaardigd van steen, hout, brons, klei en papier. Als inspiratiebron - die overigens in een eigen interpretatie worden weergegeven - staan de natuur en de mens centraal.

Daarnaast zijn er prachtige foto’s te bewonderen van technisch medewerker van Driezorg en natuurfotograaf, Erwin Hamer. Met beelden van onder andere herten, grutto's, ijsvogels, papegaaiduikers en Jan van Genten, laat hij graag zien hoe mooi en bijzonder de natuur, zowel in binnen- als buitenland, is. Voor meer informatie/foto’s, zie ook de website.

Wilt u deze prachtige kunstwerken bewonderen? U bent van harte welkom in woonzorgcentrum Fermate, Händellaan 315 in Holtenbroek.

Foto's van Mens & Natuur centraal in nieuwe expositie Mayke Plenter en Erwin Hamer in Fermate

Mens & Natuur centraal in nieuwe expositie Mayke Plenter en Erwin Hamer in Fermate Mens & Natuur centraal in nieuwe expositie Mayke Plenter en Erwin Hamer in Fermate Mens & Natuur centraal in nieuwe expositie Mayke Plenter en Erwin Hamer in Fermate Mens & Natuur centraal in nieuwe expositie Mayke Plenter en Erwin Hamer in Fermate

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht