volg ons

Actueel

Met Driezorg de zomer door: de nieuwe zomerkrant is uit!

vrijdag 7 juni 2013

De 16-pagina’s tellende zomerkrant staat boordevol Driezorg-zomerkrant
activiteiten. Activiteiten voor ouderen en ook voor andere (kwetsbare) groepen in de gemeenten Hattem en Zwolle: van muziekoptredens tot exposities en van danslessen tot complete dagtochten, er is voor ieder wat wils!

“We merken dat de zomermaanden voor onze doelgroep stille maanden zijn: de (klein)kinderen gaan op vakantie en de activiteiten in de wijkcentra liggen vaak stil. Met het organiseren van onze activiteiten hopen we hen in deze maanden een goed alternatief kunnen bieden,” aldus Micha Baksteen, hoofd Welzijn van Driezorg.

”Dankzij de inzet van onze samenwerkingspartners hebben
we in beide plaatsen een breed en aantrekkelijk activiteitenaanbod weten te realiseren. Een aanbod dat hopelijk aan de verwachtingen van inwoners voldoet."

Om die reden hebben Driezorg-welzijnsmedewerkers Bianca Jansen en Ineke Schoenmakers, op maandag 3 juni jl. het eerste exemplaar van de nieuwe zomerkrant overhandigd aan wethouder Nelleke Vedelaar.

De zomerkrant wordt verspreid in een oplage van 10.000 exemplaren en is verkrijgbaar via de recepties van de Driezorg-locaties.

Foto's van Met Driezorg de zomer door: de nieuwe zomerkrant is uit!

Met Driezorg de zomer door: de nieuwe zomerkrant is uit!

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht