volg ons

Actueel

Met Driezorg/Anbo naar de kerstmarkt

dinsdag 29 november 2016

Op vrijdag 9 december 2016 vertrekt een bus vanaf verschillende Driezorg-locaties (Havezate, Fermate, Westenhage, Rivierenhof en Arcadia) naar de prachtige kerstmarkt bij Kasteel Cannenburch in Vaassen.

De bus begint met de rit om 15.00 uur vanaf Driezorg-locatie Arcadia en gaat zo bovenstaande locaties langs, zodat we rond 16.30 uur in Vaassen arriveren.

Daar kunt u over de traditionele sfeervolle kerstmarkt, met ruim 100 kraampjes op het voorterrein van het kasteel, lopen.

De avondmaaltijd kunt u naar eigen idee invullen, er zijn genoeg kramen die daar op inspelen. Wel krijgt u een bon voor 1 kopje thee/koffie met appelgebak, die u in het Koetshuis kunt verzilveren. Vertrek vanuit Vaassen is 19.15 uur en aankomst in Zwolle en op de eerste uitstaplocatie is rond 20.00 uur.

In de bus is een lift aanwezig. De onkosten voor deze reis bedragen € 26,50 p.p. Dit is inclusief vervoer, koffie/thee met appelgebak en bezoek kerstmarkt op het terrein van Kasteel Cannenburch.

Voor meer informatie en/of opgave kunt u contact opnemen met de receptie van Driezorg-locatie Fermate tel: 038-468 66 40. Opgave is mogelijk t/m woensdag 7 december a.s.

« naar overzicht