volg ons

Actueel

Mijn Buurt Mijn Verhaal ten einde

maandag 4 februari 2013

Mijn Buurt Mijn Verhaal

Op 4 januari 2013 was de laatste dag dat de tentoonstelling MijnBuurtMijnVerhaal Westenholte-Voorst-Frankhuis in het Historisch Centrum Overijssel (HCO) bezocht kon worden. Mede dankzij de inspirerende samenwerking met Driezorg, Stichting voor Wonen, Welzijn en Zorg een groot succes!

Bijna 1500 bezoekers hebben genoten van de tentoonstelling, de door het HCO hierbij georganiseerde lezingen en de presentatie van een special van het Zwols Historisch Tijdschrift over Westenholte, Voorst en Frankhuis. Dit tijdschrift in samenwerking met de Zwolse Historische Vereniging uitgegeven is te koop bij de Zwolse boekhandels en uiteraard bij de Zwolse Historische Vereniging.

De grootste trekker was weliswaar het bij de tentoonstelling ingericht Historische Café. Iedere dinsdagochtend stond de koffie klaar en verdrongen mensen zich om foto’s in te brengen en met elkaar herinneringen op te halen! Mensen die elkaar in tijden niet gezien hadden, ontmoetten elkaar in het HCO!

Hoewel de tentoonstelling ten einde is,  leven de herinneringen en verhalen voort in het digitaal foto-album Westenholte-Voorst-Frankhuis. Dit foto-album is in te kijken op www.mijnbuurtmijnverhaal.nl.  Alle reacties zijn welkom!

« naar overzicht