volg ons

Actueel

Nieuw zomerprogramma bij Driezorg!

woensdag 2 juli 2014

‘Met Driezorg de zomer door’; net als voorgaande jaren organiseert Driezorg opnieuw een zomerprogramma voor senioren. Het programma - van maandag 30 juni tot en met zaterdag 30 augustus - is dit jaar via alle locaties beschikbaar in de vorm van twee zomerprogrammaboekjes, voor Zwolle èn Hattem.

“Het nieuwe zomerprogramma bevat wederom een afwisselend aanbod aan workshops, lezingen, muziekoptredens, themadiners en complete (mid)dagtochten! Er is dus opnieuw voor elk wat wils,” legt Micha Baksteen, hoofd Welzijn van Driezorg uit. “We merken dat het reguliere welzijnsaanbod in deze maanden stil komt te liggen. Veel clubs en verenigingen houden een zomerstop die vaak al in mei begint. Met dit zomerprogramma willen we de senioren die niet langdurig met vakantie willen of kunnen, de mogelijkheid bieden om samen met ons een mooie zomer te beleven en andere mensen te ontmoeten. En dat geldt zeker niet alleen voor de eigen bewoners! Ook senioren uit de stad zijn meer dan welkom.”

Interesse?
De nieuwe zomerprogrammaboekjes worden verspreid in de locaties en (deels) ook in de omliggende wijken. Heeft u geen exemplaar ontvangen? Of wilt u iemand een exemplaar doen toekomen? Vraag/haal gerust een exemplaar op via de recepties van de Driezorg-locaties of download een exemplaar via onderstaande illustratie/tekst. 

      
Zomerprogramma Zwolle  Zomerprogramma Hattem

Foto's van Nieuw zomerprogramma bij Driezorg!

Nieuw zomerprogramma bij Driezorg!

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht