volg ons

Actueel

Nieuwbouw Hof van Blom binnenkort van start

woensdag 4 februari 2015

HATTEM - Na enkele jaren van voorbereiding is het dan zover: de eerste zichtbare stappen in de realisatie van de nieuwbouw van Hof van Blom worden gezet. Zo zullen op korte termijn de bewoners verhuizen, wordt het bouwterrein ingericht en er wordt een bouwkeet geplaatst, om de zorg en diensten voor thuiswonende ouderen te kunnen blijven leveren.

In de week van 16 februari verhuizen de bewoners van het woonzorgcentrum naar Driezorg-locatie De Venus, aan de Spoolderbergweg 19 in Zwolle. Vanaf 23 februari a.s. zal de uitvoerder starten met de inrichting van het werkterrein en de (gedeeltelijke) sloop van het woonzorgcentrum. Daarbij zal er onder andere een bouwkeet worden geplaatst, van waaruit straks de zorg en diensten voor cliënten in de thuissituatie worden geleverd.

Bereikbaarheid
De bouwkeet wordt geplaatst op de parkeerplaats naast de aanleunwoningen van Hof van Blom. Na de verhuizing is hier - op maandag tot en met vrijdag, van 08.00 tot 11.00 uur – een dagelijks inloopspreekuur. Daarnaast blijven de medewerkers bereikbaar via:

  • Telefoonnummer algemeen: (038) 444 16 41;
  • Telefoonnummer Algemene Voorziening 'hulp bij het huishouden': (038) 444 26 36;
  • E-mailadres: hofvanblom@driezorg.nl

« naar overzicht