volg ons

Actueel

Nieuwe baan voor Janita Gorte, Directeur-bestuurder Driezorg

vrijdag 21 september 2018

Nieuwe baan voor Janita Gorte, Directeur-bestuurder Driezorg

ZWOLLE – Per 1 november a.s. legt mevrouw Janita Gorte haar functie van directeur-bestuurder van Driezorg neer. Zij is per 1 november benoemd tot voorzitter Raad van Bestuur van Zorggroep Groningen.

Janita geeft aan: “ik heb 3 jaar met veel plezier bij Driezorg gewerkt. Ik heb fijn samengewerkt en contacten gehad met goede mensen. Afscheid nemen is dan ook dubbel. De rode lijn door mijn loopbaan is dat ik graag bij organisaties werk waar een ontwikkeling in gang gezet moet worden. Daarom heb ik besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Zorggroep Groningen. Ik wens iedereen bij Driezorg een mooie toekomst.”

De Raad van Toezicht spreekt alvast haar grote waardering en dank uit voor de rol die zij onder andere heeft gespeeld bij het financieel gezond maken van de organisatie en het op orde brengen van de kwaliteit van de zorg. Met voldoening wordt teruggekeken op wat er door haar in die periode is bereikt. Hoewel de Raad van Toezicht het vertrek van Janita Gorte betreurt voor de organisatie, feliciteren wij haar met deze mooie nieuwe stap in haar loopbaan en wensen haar daarin veel succes toe.

Foto's van Nieuwe baan voor Janita Gorte, Directeur-bestuurder Driezorg

Nieuwe baan voor Janita Gorte, Directeur-bestuurder Driezorg

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht